Pàgines

dimecres, 19 de febrer del 2014

SORPRESA!!!


"La col•laboració dels estudiants en la campanya ha estat premiada amb apadrinaments dels seus ximpanzés preferits, i des d’ara podran conèixer més de prop el seu procés de recuperació així com la feina que es du a terme al Centre de Rescat de Tchimpounga (Congo) perquè aquests ximpanzés puguin tornar, en un futur, a la selva.

Per reciclar els mòbils, els alumnes han fet les seves pròpies urnes, decorant-les amb fotos i amb missatges per animar els seus companys, professors i famílies a sumar-se a la iniciativa. En les fotografies següents, podreu veure la gran feina feta pels alumnes de primària del CEIP Nou Sant Lluís, a Menorca: "


 
AQUI TENIU L'ENLLAÇ:

EL NOSTRE CENTRE: CEIP.  NOU DE SANT LLUÍS SURT AMB ALGUNES IMATGES PUBLICADES AL BUTLLETÍ DE MOBILITZA'T PER LA SELVA.
COM PODEU VEURE HI HA DUES  FOTOS DE L'ESCOLA AMB ELS NOSTRES ALUMNES MOSTRANT ELS MÒBILS I ELS PANELLS INFORMATIUS.
TAMBÉ AL FINAL DEL BUTLLETÍ HI HA UN DIBUIX D'UN XIMPANZÉ FET PER UNA ALUMNA DE P5.
ENHORABONA A TOTS I GRÀCIES PER LA PARTICIPACIÓ EN LA CAMPANYA!
RECORDEU FER-LA EXTENSIVA A FAMILIARS, AMICS I CONEGUTS QUE MOLTES VEGADES NO SABEN  QUÈ FER AMB ELS MÒBILS QUE NO UTILITZEN.

4 comentaris:

  1. Estem molt contents d'aquesta notícia
    Paqui

    ResponElimina
  2. Enhorabona a tota l'escola! hem de continuar recollint més mòbils!

    ResponElimina
  3. Els fillets i filletes estan emocionats... al mateix temps que reciclen, hi ha un objectiu clar i motivador per ells al darrera. A més a més aquesta activitat els duu a fer aprenentatges molt enriquidors en diferents ambits, enhorabona!

    ResponElimina
  4. Gràcies pel comentaris.. Si participeu i feis comentaris els qui creem el bloc ens sentim més animats i engrescats a seguir treballant.
    Ah i si feu comentaris, poseu el vostre nom (si no us importa,clar)
    Ens agrada saber qui ho escriu!.Tenim configurat l'opció anònim perquè sigui més fàcil, però al final del vostre comentari podeu posar el vostre NOM
    PAQUI (Mestra P5A)

    ResponElimina